Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanavond toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Middelbrand woning Weltevredendijk Driewegen

Toegevoegd: 11-05-2021, 21.43 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Aan de Weltevredendijk in Driewegen op Zuid-Beveland is dinsdagavond brand uitgebroken. Er werd door de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Bij de brand is niemand gewond geraakt.


De brand werd rond 20.30 uur gemeld als zijnde een schoorsteenbrand. Binnen enkele minuten werd opgeschaald naar middelbrand omdat werd de brand zich uitbreidde naar het dak en omdat werd gemeld dat deze uitslaand was. Er werden twee tankautospuiten, een ladderwagen en een waterwagen op pad gestuurd.

Bij aankomst van de brandweer bleek de situtie mee te vallen. Wel werd met behulp van de ladderwagen nog uitgebreid onderzoek gedaan op het dak, dat bekleed was met riet en pannen. Rond 21.05 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Nadat het pand was geventileerd kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H Reuling (12-5-2021 om 01:30)
Als gepensioneerd pompier is in foto 5 te zien dat er een goede pompbediener bezig was. Hij was aan het "lummelen" de pomp koelen d.m.v. circulatie via de tank met een vulslang!! Ter voorkoming dat de pomp te warm werd bij te weinig water verbruik!
Cookie-instellingen beheren