Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 82 km

Traumateam ingezet voor melding Vlissingen

Toegevoegd: 12-05-2021, 02.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Rotterdamse traumahelikopter is vannacht geland bij Arnemuiden na een medische noodsituatie in een woning in Vlissingen.


Twee ambulanceteams werden omstreeks 00.50 uur met spoed naar de Badhuisstraat gestuurd. De Vlissingse brandweer werd vervolgens ook opgeroepen om te helpen de patiënt snel en veilig naar beneden te krijgen. Eénmaal beneden werd de persoon met spoed naar de Langeweg bij Arnemuiden gebracht alwaar een rendez-vous was afgesproken met het team van dr traumahelikopter.

Omstreeks 02.00 uur vertrok de helikopter met patiënt naar het ziekenhuis in Rotterdam. Wat de persoon precies mankeerde, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren