Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeilboot belandt op keien in Vlissingen

Toegevoegd: 12-05-2021, 10.11 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een zeilboot is woensdagochtend vastgelopen op de keien bij de entree van de Koopmanshaven in Vlissingen. De opvarenden bleven ongedeerd.


De melding van het incident kwam rond 08.20 uur binnen. Hierop werden de KNRM-reddingsboot Zeemanshoop van het station Breskens, het vaartuig RWS78 van Rijkswaterstaat en een vaartuig van Multraship ter plekke gestuurd. De zeilboot ligt vooralsnog vast op de keien. Rond 09.00 uur was het laag water.

Waardoor de zeilboot precies is gestrand, is niet duidelijk. De opvarenden bleven in ieder geval ongedeerd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ Peter Quest (13-5-2021 om 08:53)
Het is wel weer duidelijk, de beste stuurlui, staan........
Johan (12-5-2021 om 17:54)
Kan de eigenaar gelijk even het onderwaterschip schoonmaken, misschien nog een anode vervangen, en bij hoogwater is het weer vlot.
Peter Quest (12-5-2021 om 16:44)
Hoe krijg je het voor elkaar? En uh, als Multraship komt dan gaat het echt geld kosten. Dat zijn de aasgieren van de Westerschelde. Goed zeemanschap is er niet meer bij tegenwoordig. Geld is belangrijker. Hulde aan KNRM en Rijkswaterstaat.
Cookie-instellingen beheren