Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanavond toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Automobilist aangehouden voor rijden onder invloed

Toegevoegd: 12-05-2021, 13.51 uur
Automobilist aangehouden voor rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Agenten hebben aan de Tholensstraat in Terneuzen een 34-jarige man uit Hilversum aangehouden. Hij zat vermoedelijk onder invloed van alcohol achter het stuur.


De man reed op woensdag op de Tholensstraat waarbij zijn slingerende rijgedrag de aandacht van surveillerende agenten trok. Ze gaven de man een stopteken, maar die negeerde dat en ging er met zijn auto vandoor. Even verderop reed hij zich zelf klem in een doodlopende straat. Daarop probeerde hij er nog te voet tussen uit te knijpen. Hij kon door een van de dienders naar de grond worden gewerkt en werd aangehouden.

Op het politiebureau weigerde de verdachte mee te werken aan een drugs- en alcoholtest. Ook een bloedproef weigerde hij. Verder onderzoek wees uit dat de man zonder geldig rijbewijs had gereden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (12-5-2021 om 18:49)
de titel klopt niet ze hebben namelijk niet kunnen bewijzen dat de man onder invloed is..
Cookie-instellingen beheren