Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 100 km

Treinverkeer stilgelegd vanwege kapot busje op overgang

Toegevoegd: 12-05-2021, 23.39 uur
Treinverkeer stilgelegd vanwege kapot busje op overgang
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Het treinverkeer heeft woensdagmiddag tijdelijk stilgelegen door een busje dat op een spoorwegovergang in Vlissingen tegen een paal was gekomen. Vanwege de bergingswerkzaamheden konden de treinen tijdelijk niet voorbij de overgang.


Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur toen de chauffeur van het bestelbusje het spoor bij de Oude Veerhavenweg wilde oversteken. Bij het ongeluk raakte een wiel van de bus los waardoor het voertuig geen kant meer op kon en gestrand was op de overgang.

Omdat het busje niet direct verplaatst kon worden, konden de treinen de overgang tijdelijk niet passeren. Omdat de machinisten op tijd waren gewaarschuwd, ontstonden er echter geen gevaarlijke situaties. Bergingsbedrijf Kuzee moest er aan te pas komen om het bestelbusje van de overgang af te halen en mee te nemen. Rond 19.15 uur kon het treinverkeer weer hervat worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (13-5-2021 om 16:51)
nee ze moeten gewoon normaal rijden en anders je kist in
P (13-5-2021 om 16:14)
Wielen die loslaten...
camiel (13-5-2021 om 10:23)
Het wordt ernstig tijd dat Prorail de bestrating bij deze overgang is gaat egaliseren. Als je er met de auto stapvoets overheen rijdt, dan wordt je met je hoofd tegen het dak aangeschoten. Dus kan me wel voorstellen als je auto niet goed in orde is er daar een flinke schade kan optreden. Daar moet snel wat aan gebeuren. Hopelijk kan de politie hier ook wat druk opleggen.
Cookie-instellingen beheren