Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Politie houdt man in Oost-Souburg aan voor bedreigingen

Toegevoegd: 13-05-2021, 11.37 uur
Politie houdt man in Oost-Souburg aan voor bedreigingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOST SOUBURG - Een man is woensdag door de politie in Oost-Souburg aangehouden voor bedreiging. Hij had via de telefoon ernstige bedreigingen geuit in de richting van een medewerker van een maatschappelijke instelling.


Woensdagmiddag 12 mei belde de 30-jarige man uit Oost-Souburg drie keer met de politie. Hij wilde aangifte doen tegen een maatschappelijke instelling die hem geestelijk mishandeld zou hebben. Tijdens de gesprekken met de politiecentralisten werd hij verbaal agressief en uitte bedreigingen in de richting van een medewerkster van de instelling.

Hij riep dat hij een mes had en dat hij die vrouw zou vermoorden. Bij navraag bij het kantoor van de medewerkster bleek dat hij daar ook al met dreigende taal had gebeld. Hierop zijn agenten naar de woning gegaan van de verdachte. Ook tegen de dienders uitte hij dezelfde ernstige bedreigingen in de richting van de maatschappelijk medewerkster. Hierop is hij rond 16.10 uur aangehouden. De medewerkster van de instelling heeft aangifte tegen de man gedaan.  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren