Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval Jumbo-supermarkt Goes

Toegevoegd: 13-05-2021, 13.22 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Aan het begin van de middag is in Goes een gewapende overval gepleegd op een Jumbo-supermarkt. Er is niemand gewond geraakt. De dader is voortvluchtig.


De overval op de Jumbo Foodmarkt aan de Van Doornestraat werd rond 13.00 uur gepleegd. Volgens de politie is een cassière bedreigd met een mes en is er vermoedelijk wat wisselgeld buitgemaakt. Het exacte bedrag is nog niet bekend. Voor zover bekend is er bij de overval niemand gewond geraakt.

De politie is een onderzoek gestart en heeft via Burgernet het signalement van de overvaller verspreid. Het gaat om een blanke man met zwart haar. Hij droeg een zwarte jas, slippers en zwarte sokken. De man had een tattoo in de nek en reed op een grijze fiets. De politie roept mensen die hem zien op om niet zelf in te grijpen maar om direct 112 te bellen.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (14-5-2021 om 13:01)
Een overval en staat er maar 1 politie auto?
jaap (14-5-2021 om 10:29)
Sterkte aan de betrokken medewerkers. Dit gaat niet in de koude kleren zitten.
jan (14-5-2021 om 09:45)
bij de politie werken mindervaliden zo te zien . en hij/zij is de kaart vergeten??
peter (14-5-2021 om 04:20)
zozo Michel, een echte bare knuckle fighter ben jij, ga jij maar lekker de held uithangen en een gewapend iemand "een pak op zn donder" geven; eens kijken of dat lukt en hoe lang het daarna duurt voordat de trauma heli u op mag komen halen....
@mien huyps (13-5-2021 om 21:10)
Precies dat is een goede reden voor een gewelddadige overval !!! ( zucht )
@mien huyps (13-5-2021 om 19:44)
Er zijn genoeg instanties die kunnen helpen zoals uitkering of anders gewoon een baan zoeken onbegrijpelijk dat u een gewapende overval gaat goed praten wordt daar erg bang van zelfs !
Cookie-instellingen beheren