Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer brengt driewieler terug na val in de sloot

Toegevoegd: 13-05-2021, 15.25 uur
Een brandweervrouw bracht de driewieler terug naar de eigenaresse.
Een brandweervrouw bracht de driewieler terug naar de eigenaresse.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

YERSEKE - Een vrouw is donderdagmiddag bij Yerseke in de sloot beland. De brandweer bracht de driewieler uiteindelijk terug naar de eigenaresse.


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op de Kaarsweg bij Yerseke. De vrouw fietste daar met haar driewieler over het polderweggetje toen ze de controle over de fiets verloor en in de sloot belandde. 

De hulpdiensten moesten eraan te pas komen om de vrouw uit de sloot te helpen. Nadat ze in de ambulance was verzorgd, kon ze door bekenden naar huis worden gebracht. Een brandweervrouw zorgde er persoonlijk voor dat de driewieler weer terug bij de eigenaresse werd bezorgd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marian (14-5-2021 om 10:50)
Beste Joris, U bent nogal van de snelle conclusies. En nog slecht onderbouwd ook. U beschuldigt het slachtoffer alsof ze dit ongeval met opzet heeft laten gebeuren. Waar is dit op gebaseerd? U brengt de nodige correcties aan. Me dunkt? Daarna geeft u Roderick er stevig van langs. Wat dit met u persoonlijk te maken heeft? Niet Roderick's reactie is een uiting van frustratie, maar de uwe des te meer. U werkt in de branche, dus u heeft recht van spreken, meent u? Over corrigeren gesproken: diverse gemeenten zijn niet aan 't schappen maar aan 't schRappen. Tot slot schaalt u Roderick's reactie onder "hatelijk" en categoriseert u zijn denkniveau onder laag. Zullen we maar niet in discussie gaan over uw niveau, c.q. uw zelfreflecterend inzicht?
m (14-5-2021 om 08:59)
beste Joris even ter verduidelijking: in ons gezin wordt ook gebruik gemaakt van een driewielfiets. ook dit soort fiets is gebruikt. je kan in een bocht/ of op een hobbelig wegdek uit balans raken en inderdaad omvallen. en omdat het al iemand is met een beperking bestaat de mogelijkheid dat je dit niet goed kan opvangen, en inderdaad in de sloot belandt. en ja dat gratis maken. er zal best misbruik van gemaakt worden, maar met mensen met een beperking moeten al genoeg betalen, mogen ze ook een keer wat gratis hebben? Wij hebben er ook niet om gevraagd om een beperking te hebben.
Joris (14-5-2021 om 00:02)
@Roderick: Wat heeft dit met mij persoonlijk te maken? Uw reactie heeft niets met dit artikel te maken maar is een uiting van frustratie die ongepast is. Werkend in de branche heb ik dagelijks te maken met gebruikers van deze hulpmiddelen en de manieren waarop ze het gratis aan hen verstrekte middel molesteren. Er is geen gemeente in Zeeland die niet tekort komt op de post WMO. Hoe zou dat toch komen meneer Roderick? Diverse gemeenten zijn al hulpmiddelen uit het WMO-pakket aan het schappen omdat de kosten de pan uit rijzen dus het probleem lost zich vanzelf op. Ja, ik ben een insider in het circuit die uw hatelijke reacties niet nodig heb maar het laat wel uw lage denkniveau duidelijk uitkomen.
Peter (13-5-2021 om 20:31)
Goede service van de brandweer , kunnen ze elders nog nog wat van leren , daar zeggen ze gewoon dat is onze taak niet
Roderick (13-5-2021 om 19:12)
Beste Joris, met een beetje geluk heeft u nooit dergelijks vervoer nodig om aan u behoefte te kunnen voldoen, gelukkig stond u te kijken toen het ongeluk gebeurde en heeft u geen moeite gedaan om mevrouw te waarschuwen alvorens ze in de sloot terecht zou komen. Bravo hiervoor.
Joris (13-5-2021 om 17:08)
Ter correctie en verduidelijking: Mevrouw is niet de eigenaresse van de driewieler, die is eigendom van Medipoint in Goes, die in het kader van de WMO aan inwoners van de Oosterschelderegio hulpmiddelen verstrekt in opdracht van de gemeenten. Dit is weer een typisch voorbeeld hoe de gebruikers met deze middelen omgaan daar ze toch voor hun gratis worden hersteld. De kosten komen vanzelf op het bordje van de belastingbetaler terecht. Daarom worden ook regelmatig scootmobielen total loss uit de sloot getrokken, niet de capaciteit ervoor hebben maar toch gratis zelfstandig vervoer willen.
Cookie-instellingen beheren