Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder zwaargewond na ongeluk Cadzand

Toegevoegd: 14-05-2021, 12.31 uur
Door: Remi Mesu

CADZAND - Een scooterrijder is vrijdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeluk bij Cadzand. De bestuurder van de scooter is door de Belgische traumahelikopter meegenomen.


Bij het ongeluk botst een auto op de Tienhonderdste Middenweg tegen de 16-jarige scooterrijder uit IJzendijke aan. Het slachtoffer die op de scooter reed, is door de klap in de sloot van het naastgelegen weiland geslingerd. De brandweer heeft hem uit de sloot gehaald.

De Belgische Mobiele Urgentiegroep (MUG) kwam ter plaatse om de jongen te verzorgen. Volgens de politie was het slachtoffer op dat moment wel aanspreekbaar. De scooterrijder is door de MUG per helikopter naar het ziekenhuis in Brugge vervoerd.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet op dit moment onderzoek naar het ongeluk. Vanwege het onderzoek is de Tienhonderdste Middenweg tijdelijk afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
linda adam adam (15-5-2021 om 10:45)
Hoe kan de mug hier nu komen. ??? Hebben toch geen contract meer met België???
ger (15-5-2021 om 09:59)
Sja volgens mij is het geen scooter maar zo'n mooie (nu was) brommer. In buitengebied en 45 / uur zal die niet gereden hebben zo te zien aan de schade overal brokstukken.... Beide fout ingeschat bij dat kruis puntje , gewoon ongeluk dat eea ongelukkig tezamen bracht. Weet toevallig dat een hoop Belgen of inleenkrachten uit diverse landen ook Nederlandse auto's besturen dus aan het kenteken kan je niet meer zien welke soort mens achter het stuur zit, man vrouw of wat dan ook...
Michel (14-5-2021 om 18:28)
@Henk, wat een lompe reactie, laat je eigen even nakijken
Nick (14-5-2021 om 15:23)
@henk4, een laffe Belg, met een Nederlands kenteken. En die dan ook nog wel eens in een zeer sportieve stationwagon rijdt.. Respectloze uitspraak. Sterkte aan alle betrokkenen.
fietser (14-5-2021 om 14:24)
Henk4 kijken, NL nummerplaat en er staan duidelijk haaientanden, fietspad heeft voorrang, de afslaande auto hem niet gezien.
Henk4 (14-5-2021 om 12:55)
Vast weer zo'n asociale Belg. Wanneer komt de (laffe) politie hier eens controleren? Rijden dagelijks sportwagens met minimaal de dubbele snelheid voorbij.
Cookie-instellingen beheren