Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 35 km

Brandweer rukt uit voor woningbrand Serooskerke

Toegevoegd: 14-05-2021, 13.52 uur
Een schuur vatte in de nacht van donderdag op vrijdag vlam
Een schuur vatte in de nacht van donderdag op vrijdag vlam
© Foto: Brandweer Oostkapelle
Door: Remi Mesu

SEROOSKERKE (W) - De brandweer van Oostkapelle is in de nacht van donderdag op vrijdag uitgerukt voor een brand in een schuur in Serooskerke. In het dorp was een garage in de brand gevlogen waarbij grote vlammen ontstonden.


De brandweer werd rond 03.00 uur gealarmeerd voor een felle brand in een schuur aan de Oostkapelseweg in Serooskerke. Volgens de brandweer van Oostkapelle was de oranje gloed van de brand van een afstand te zien. Eenmaal ter plaatse waren de vlammen enkele meters hoog en sloegen uit het dak van het gebouw. 

Met twee stralen hoge druk later met een straal lage druk konden de spuitgasten de brand na een half uur onder controle krijgen. Een achtergelegen garage kon gespaard blijven op een gesmolten dakgoot en gesprongen raam na. De schuur bij de woning is volledig afgebrand. Het nablussen heeft nog geruime tijd geduurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren