Weerbericht:
Wolkenvelden, komende nacht van het zuidwesten uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Drie mannen aangehouden voor drugshandel Biervliet

Toegevoegd: 14-05-2021, 15.49 uur
Drie mannen aangehouden voor drugshandel Biervliet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BIERVLIET- De politie heeft donderdag 13 mei drie mannen aangehouden voor de handel in verdovende middelen. De politie ontving eerder meerdere overlastmeldingen uit de omgeving van een 27-jarige man uit Biervliet. Hierop werd een onderzoek gestart.


Donderdagmorgen controleerde de politie twee mannen van 33 en 34 jaar oud uit België die uit de betreffende woning kwamen. In het voertuig van de Belgische mannen werden enkele honderden grammen hennep aangetroffen. Hierop zijn de mannen aangehouden. Ze legden een verklaring af op het politiebureau en zijn na verhoor in vrijheid gesteld.

Donderdagavond werd de 27-jarige man uit Biervliet in zijn woning aangehouden. Ook werd de woning door agenten doorzocht. Naast ongeveer 300 gram verdovende middelen werden ook een omgebouwd alarmpistool, contant geld en meerdere waardevolle goederen waaronder elektronica en merkkleding in beslag genomen.

Het politieonderzoek verplaatste zich vervolgens naar een garagebox. Daar werden een crossmotor en een drone in beslag genomen. De politie vermoedt dat de man al langere tijd inkomsten uit de handel in verdovende middelen heeft en nam daarom de goederen met een geschatte waarde van ruim 10.000 euro in beslag. De 27 jarige man zit vast en zal vrijdag worden verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren