Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Politie start zoektocht naar vermist meisje (17) Vlissingen

Toegevoegd: 14-05-2021, 15.51 uur
Politie start zoektocht naar vermist meisje (17) Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie is vrijdag een zoektocht gestart naar een vermist meisje van 17 jaar oud. Het meisje zou voor het laatst op de Irislaan zijn gezien.


Rond vrijdagmorgen 10.15 uur werd een burgernetbericht verstuurd in verband met de vermissingen van de 17-jarige. Ze zou voor het laatst op de Irislaan in Vlissingen zijn gezien.

Het zou gaan om een 17-jarig meisje met een blanke huidskleur. Verder zou ze 1 meter 52 centimeter lang zijn en blond haar hebben. Op het moment van de vermissing droeg ze een lichtkleurige spijkerbroek, een grijs, gestreept shirt, een zwart-witte jas en een zwart-witte rugzak. 

Vooralsnog heeft het burgernetbericht de vermissing nog niet opgelost. De politie heeft de vermissing in onderzoek genomen. Mensen die tips hebben kunnen bellen met de politie via het noodnummer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren