Weerbericht:
Wolkenvelden, komende nacht van het zuidwesten uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

54-jarige Goesenaar krijgt vijf jaar cel voor seksueel misbruik

Toegevoegd: 14-05-2021, 15.58 uur
54-jarige Goesenaar krijgt vijf jaar cel voor seksueel misbruik
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De 54-jarige M. L. uit Goes tegen wie een gevangenisstraf van vijf jaar was geëist voor incest is vrijdag veroordeeld tot eveneens vijf jaar cel plus het betalen van een schadevergoeding.


Ook kreeg L. een contactverbod van vijf jaar opgelegd. L. werd ervan verdacht zijn twee dochters seksueel te hebben misbruikt en seks met de twee meisjes te hebben gehad. Ook moet de Goesenaar een schadevergoeding betalen van iets meer dan 20.000 euro smartengeld.

Dat laatste ontkent L., maar de rechtbank achtte het wel degelijk bewezen. Het misbruik begon bij het oudste meisje in 1998 en duurde bijna tien jaar. Haar zus werd 1997 een jaar lang misbruikt. Dat gebeurde vrijwel wekelijks.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (15-5-2021 om 18:53)
Ik ben voorstander van de doodstraf voor zulke monsters,. Deze kl...zakken zijn gewoon niet te genezen, kijk en lees bijvoorbeeld maar over die mafklapper in Zeeuws Vlaanderen.. Gewoon alles afnemen wat ze hebben, verkopen en aan slachtoffers geven en de dader in ongebluste kalk stoppen.
Jaap (15-5-2021 om 10:27)
We zitten in dit land helaas opgescheept met een gedoogcultuur met een ziek rechtssysteem tot gevolg. Volg een week het nieuws over eisen en veroordelingen en de miskleunen vliegen om je oren. Sorry Peter, maar dit is de realiteit.
ger (15-5-2021 om 10:05)
@anoniem ik deel geheel je mening 5 jr zou voor 1x misschien "recht" zijn. Zulke rotlui komen veels te gemakkelijk weg met zo'n straf. Als die rotlui het bij wijze van spreken 100x de schofterige daad gedaan zouden hebben dan gewoon levenslang zodat ze erna niet nog meer slachtoffers kunnen maken. Want zogenaamd "beter worden" doen dat soort rotlui nie zomaar even en misschien wel nooit.
willem (15-5-2021 om 09:41)
5 jaar--60 maanden en zal wel me een derde worden verminderd wegens "goed gedrag" en met aftrek van voorarrest staat hij over pak weg 3 jaar weer buiten. EEN voordeel: in de bajes wordt hij als een paria behandeld. tenzij er meer van dat soort vast zitten.
anoniem (14-5-2021 om 18:59)
EEN AANFLUITING deze uitspraak kan ik maken als mannelijk slachtoffer ik ben nu 55 jaar en ik begin nu pas aan verwerking te komen In deze tijd is het wel wat beter geregeld gelukkig Maar slachtoffer heeft Levenslang gekregen van de Dader Dus die 5 jaar en de schadevergoeding staat niet in verhouding tot het aangedaan leed
Cookie-instellingen beheren