Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Hulpverleners zoeken uur naar gecrashte automobilist

Toegevoegd: 15-05-2021, 13.42 uur
Hulpverleners zoeken uur naar gecrashte automobilist
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CLINGE - Hulpverleners zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag bijna een uur op zoek geweest naar een slachtoffer van een eenzijdig ongeval. De onfortuinlijke man uit Oosterhout verklaarde met zijn auto in de sloot te liggen en, behalve dat hij zich in de omgeving van Clinge bevond, verder niet te weten waar hij was.


Politie- en ambulancemedewerkers gingen na de melding rond 00.20 uur in de omgeving gaan rondrijden met groene, blauwe en oranje zwaailampen tot de man aangaf dat hij de lampen zag. Hij bevond zich op een doodlopende weg: de Klaverweg. De man vertelde dat hij zijn oriëntatie kwijt was geraakt, de doodlopende weg was ingereden, hier had proberen te draaien, maar toen met zijn auto in de sloot terecht was gekomen.

De man bleek niet gewond te zijn geraakt. Wel bleek dat hij alcohol gedronken had. Uit een ademanalyse bleek dat hij bijna drie keer teveel alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs bleek bovendien vanwege een eerdere veroordeling al ongeldig te zijn verklaard. Tegen de 38-jarige Oosterhouter wordt proces-verbaal opgemaakt.

De auto waar de man in reed is uit de sloot gehaald door een bergingsbedrijf. De man zelf is afgezet op het adres waar hij aangaf te verblijven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (15-5-2021 om 23:46)
Lijkt wel of iedereen de kluts kwijt is tegenwoordig!? Wat doet iemand uit Oosterhout met een slok op. 's Nachts in de polder bij Clinge? Lijkt wel of de Covid 19 de mensheid nog meer schade toebrengt. Er gaat geen dag voorbij of er gebeurd wat
Moeder (15-5-2021 om 17:12)
Rijbewijs ingenomen mag ik hopen??
Cookie-instellingen beheren