Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Campinggasten stelen kinderfietsen Kamperland

Toegevoegd: 16-05-2021, 11.11 uur
Campinggasten stelen kinderfietsen Kamperland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Drie mannen zijn vannacht aangehouden nadat een getuige had gezien dat zij kinderfietsen hadden gestolen vanaf het terrein van een camping in Kamperland.


De fietsen stonden afgesloten met een ketting en waren bestemd voor de verhuur. De ketting werd door de mannen vernield waarna ze de tweewielers meenamen. Het bleek niet lastig om de dieven te achterhalen want de getuige herkende hen als gasten van de camping. Hij wist ook te vertellen waar ze precies verbleven en zodoende konden de drie rond 00.45 uur worden aangehouden.

De mannen bleken Helmonders te zijn van 51, 52 en 58 jaar oud. Ze werden overgebracht naar politiecellencomplex en worden hier vandaag gehoord. De weggenomen fietsen werden door de politie aangetroffen en zijn weer teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Die heeft aangifte gedaan. De oplettende getuige heeft een verklaring afgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (16-5-2021 om 16:26)
@ Getuige, Je bent een held! Top, netjes, fijn dat er nog zulke alerte getuigen zijn die ook willen doorpakken.
Cookie-instellingen beheren