Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle vlam zichtbaar door affakkelen Dow Terneuzen

Toegevoegd: 16-05-2021, 15.08 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Doordat bij Dow in Terneuzen wordt afgefakkeld is in de wijde omgeving een flinke vlam zichtbaar. De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) benadrukt dat er geen gevaar is voor de omgeving.


Dow meldt dat op Facebook dat de fakkelinstallatie, volgens het bedrijf haar belangrijkste veiligheidsonderdeel, automatisch is geactiveerd. Dit als gevolg van een ‘procesverstoring’. “Overtollig product wordt gecontroleerd en veilig afgefakkeld. Tijdelijk zijn er dus extra fakkelactiviteiten waar te nemen. Onze collega’s doen er alles aan om de verstoring zo snel mogelijk te verhelpen en de eventuele overlast tot een minimum te beperken”, zo meldt Dow.

De Veiligheidsregio meldt dat er geen gevaar is voor de omgeving en dat de werkzaamheden nog enige tijd kunnen duren.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad van der Ploeg (16-5-2021 om 17:35)
Ja hoor het is weer weekend dan zijn de milieu diensten thuis en dan kan je weer je rommel kwijt in de lucht. En maar klagen over de boeren en dit is normaal.
bert kaiser (16-5-2021 om 15:27)
nee hoor niets aan de hand, gewoon schone rook, kan geen kwaad, ja,ja,
Johan (16-5-2021 om 15:21)
Er is niet alleen een flinke vlam zichtbaar maar ook een enorme zwarte rookwolk. Maakt niets uit hoor, ik blijf gewoon braaf 100 km/uur rijden met mijn Euro-6 dieseltje en als de overheid straks het autorijden nog duurder maakt zal ik gewoon betalen. Alles voor het milieu hè?
Cookie-instellingen beheren