Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Pijnlijke rug na ongeval in file bij Schoondijke

Toegevoegd: 16-05-2021, 15.37 uur
Pijnlijke rug na ongeval in file bij Schoondijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Nadat een file was ontstaan als gevolg van een camperbrand op de N61 is vanmiddag bij Schoondijke een ongeval gebeurd waarbij iemand gewond raakte.


Het ongeluk gebeurde rond 12.50 uur op de Lange Heerenstraat, ongeveer een uur nadat de camperbrand ontstond. Volgens een woordvoerster van de politie was nabij de rotonde op de kruising Lange Heerenstraat (N253) - Willemsweg (N61) en Rijkswge (N676) sprake van een kop-/staartbotsing tussen twee auto's.

Twee volwassenen en een kind werden nagekeken door de ambulancedienst. Eén van de volwassenen had een pijnlijke rug en is naar het ziekenhuis gebracht. Over de ontstane schade is nog niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren