Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer stil vanwege aanrijding op spoor

Toegevoegd: 17-05-2021, 08.47 uur - Update: 17-05-2021, 11.15 uur
Door: Roland de Jong

S-HEER ARENDSKERKE - Vanwege een aanrijding op het spoor bij ‘s-Heer Arendskerke is een deel van het Zeeuwse treinverkeer momenteel gestremd. De hulpdiensten zijn ter plekke.
 
De aanrijding op de spoorlijn Roosendaal-Vlissingen werd rond 08.35 uur gemeld. Vlakbij de Oude Kraaijertsedijk bij 's-Heer Arendskerke was een persoon aangereden door een intercity. De politie, de brandweer, de ambulancedienst en een traumahelikopter zijn opgeroepen om hulp te verlenen. De komst van de helikopter was echter niet meer nodig omdat de persoon was overleden..
 
De Nederlandse Spoorwegen (NS) melden dat het treinverkeer is gestremd tussen Goes en Middelburg. Door de bergingswerkzaamheden bedraagt de extra reistijd bedraagt meer dan een uur en de stremming duurt naar verwachting tot 12.00 uur. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (17-5-2021 om 12:01)
Prima als je jezelf van het leven wil beroven. Maar beroof een ander dan niet van zijn leven door voor de trein de springen en deze machinist en conducteur en hulpverleners hun leven te vernielen. Het zijn deze mensen die jouw stukjes ellende moeten opruimen en door een hel gaan. Het is de machinist en conducteur die je een iedere nachte nachtmerries bezorgt. Als je dan toch zo egoïstisch bent door er een eind aan te maken prima, maar zorg dat een ander daar geen last van heeft.
Wim (17-5-2021 om 09:22)
Wel een bekend spoorweg overgang gezien verleden
Cookie-instellingen beheren