Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Treinverkeer stil vanwege aanrijding op spoor

Toegevoegd: 17-05-2021, 08.47 uur - Update: 17-05-2021, 11.15 uur
Door: Roland de Jong

S-HEER ARENDSKERKE - Vanwege een aanrijding op het spoor bij ‘s-Heer Arendskerke is een deel van het Zeeuwse treinverkeer momenteel gestremd. De hulpdiensten zijn ter plekke.
 
De aanrijding op de spoorlijn Roosendaal-Vlissingen werd rond 08.35 uur gemeld. Vlakbij de Oude Kraaijertsedijk bij 's-Heer Arendskerke was een persoon aangereden door een intercity. De politie, de brandweer, de ambulancedienst en een traumahelikopter zijn opgeroepen om hulp te verlenen. De komst van de helikopter was echter niet meer nodig omdat de persoon was overleden..
 
De Nederlandse Spoorwegen (NS) melden dat het treinverkeer is gestremd tussen Goes en Middelburg. Door de bergingswerkzaamheden bedraagt de extra reistijd bedraagt meer dan een uur en de stremming duurt naar verwachting tot 12.00 uur. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
repelsteeltje (25-5-2021 om 23:39)
tja dit is altijd triest zo een jonge knul echt erg erg
Keetje (19-5-2021 om 08:20)
Zo triest... de arne jongen (22 jaar) staat vandaag bij de overlijdensadvertenties in de krant. Waarom staan mensen toch zo snel klaar met hun oordeel? Hij begon nog maar net aan zijn leven....
Redouane (18-5-2021 om 18:51)
Wat een zinloze manier is dit om je leven te beëindigen. Ik heb medelijden met het slachtoffer die deze zeer trieste beslissing heeft genomen. Maar het had niet gehoeven. Er zijn in Nederland vele mogelijkheden om hulp te vragen, waaronder de zelfmoordpreventie lijn - 113.
VdVonck (18-5-2021 om 17:45)
@Peter Quest: Over egoïsme gesproken! Als u het nodig vindt om dit soort egoïstische, hypocriete opmerkingen te maken. Doe dat dan niet stoer vanachter een toetsenbord. Doe het tegen een nabestaande. Denk dat het dan heel snel over is met die achterlijke gedachtegang en uw onbeschoft gedrag. Jammer dat types zoals u alleen vanachter een toetsenbord durven te roeptoeteren. Kwal
kees (18-5-2021 om 11:31)
Wie zegt dat dit zelfmoord is? Misschien is de persoon wel onwel geworden
Mar (18-5-2021 om 01:54)
Wat triest weer dit! Afschuwelijk dat mensen geen uitweg meer zien en op deze manier uit het leven stappen. Heel erg veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden en uiteraard ook voor de machinist, de conducteur en alle betrokken hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren