Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Solexrijder zwaargewond bij ongeval Biggekerke

Toegevoegd: 27-06-2003, 20.01 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BIGGEKERKE - Op de Rondweg Biggekerke is vrijdagavond een man zwaargewond geraakt bij een ongeval.

 

Toen de man over wilde steken op zijn solex werd hij door een auto geramd die ongeveer 80 kilometer per uur reed. De man liep een zwaar neurotrauma op.

 

Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel verzocht met spoed een traumahelikopter maar voor zowel de Lifeliner 2 uit Rotterdam als de MUG-helikopter uit het Belgische Brugge was het tijdstip te laat.

 

Omdat ter plaatse niet meer veel voor het slachtoffer kon worden betekent is de persoon met spoed overgebracht naar ziekenhuis in Vlissingen, alwaar een geheel team gereed stond om de man op te vangen.

 

O.a. uit Goes moesten artsen komen vanwege het geringe aantal medici in Zeeland. Later op de avond is het slachtoffer onder A1 overgebracht naar een ander ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren