Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist belandt in de sloot na botsing A58

Toegevoegd: 17-05-2021, 18.22 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een automobilist is maandagmiddag in de sloot beland na een botsing op de A58. Bij het ongeluk is één persoon gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde tussen rond 17.00 uur tussen de oprit van de A58 bij Middelburg en de afrit naar de N57 waarbij drie auto's met elkaar in botsing raakten.

Drie auto's raakten met elkaar in botsing waardoor een automobilist in de sloot belandde. De bestuurder die in de sloot terecht kwam, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee moest eraan te pas komen om de drie auto's te takelen. In verband met de werkzaamheden was de op-en afrit van de A58 tijdelijk afgesloten.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan van duijn (17-5-2021 om 20:33)
Kijk uit waar je rij opletten vereist
Cookie-instellingen beheren