Weerbericht:
Wolkenvelden, komende nacht van het zuidwesten uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 28 km

Traumahelikopter ingezet in Kortgene

Toegevoegd: 17-05-2021, 21.39 uur
Door: Remi Mesu

KORTGENE - Een traumahelikopter is maandagavond ingezet in Kortgene voor een medische noodsituatie. In een woning in het dorp moest een persoon met spoed naar het ziekenhuis, een lid van het mobiel medisch team stapte daarbij in de ambulance om naar het ziekenhuis in Goes te rijden.


De ambulancedienst werd rond 20.00 uur als eerste opgeroepen voor de noodsituatie aan de Kaaidijk in Kortgene. Niet lang daarna werd assistentie van de brandweer gevraagd omdat de betreffende persoon van een verdieping naar beneden gehaald moest worden. Met een hoogwerker werd de patiënt naar beneden vervoerd.

Eenmaal beneden werd de persoon in de ambulance verzorgd terwijl de traumahelikopter uit Rotterdam richting Kortgene vloog. Op de parkeerplaatsen bij de Havenweg stapte een lid van het mobiel medisch team in bij de ambulance om vervolgens met spoed richting het ziekenhuis van Goes te rijden. De traumahelikopter volgde de ambulance naar het ziekenhuis om het lid daar later op te halen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren