Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt naar veroorzaker ongeluk A58

Toegevoegd: 18-05-2021, 12.59 uur
Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.
Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar de bestuurder die maandag na het veroorzaken van een botsing op de A58 bij Middelburg is doorgereden. Bij het ongeluk raakte een 33-jarige vrouw gewond.


Het ongeval gebeurde rond maandagmiddag 17.00 uur tussen de oprit van de A58 bij Middelburg en de afrit naar de N57. Hierbij waren vier auto's betrokken. De politie vermoedt dat een bestuurder in een lichtkleurige auto met hoge snelheid over de vluchtstrook reed en hierbij tegen een andere auto reed. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen drie auto's, waarbij een 33-jarige vrouw uit Middelburg met haar auto in de sloot belandde.

Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De andere twee bestuurders zijn een vrouw van 63 jaar uit Breskens en een 21-jarige man uit Vlissingen. Zij raakten niet gewond. De drie auto's zijn voor verder onderzoek door een bergingsbedrijf weggetakeld.

De automobilist, die over de vluchtstrook reed, stopte na het ongeluk niet en is doorgereden. De politie is op zoek naar de bestuurder en deze auto. Mensen die tips hebben over het ongeluk, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren