Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Politie zoekt getuigen inbraak Tholen

Toegevoegd: 18-05-2021, 19.31 uur
Politie zoekt getuigen inbraak Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

THOLEN - De politie zoekt getuigen van een woninginbraak in Tholen die tussen 16 mei en 18 mei zou zijn gepleegd. Ook vragen de agenten om camerabeelden uit de omgeving van de woning.


De inbraak zou tussen zondag 16 mei, 16.00 uur en 18 mei, 12.30 uur gepleegd zijn in een woning aan de Meanderlaan in Tholen. De inbrekers zouden hun slag hebben geslagen aan de voorzijde van de woning bij de voordeur. Het is niet bekend of de daders ook iets hebben buit gemaakt tijdens hun actie.

De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of gemerkt om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook zoeken de agenten beelden van beveiligingscamera's die in de omgeving van de Meanderlaan hangen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren