Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanavond toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Vastgelopen remmen van auto vatten vlam

Toegevoegd: 18-05-2021, 22.08 uur
De vastgelopen remmen van de auto moesten gekoeld worden.
De vastgelopen remmen van de auto moesten gekoeld worden.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - De remmen van een auto in Goes hebben dinsdag vlam gevat. De brandweer moest eraan te pas komen om het brandje te blussen.


De brandweer kreeg rond 15.00 uur een melding binnen dat de remmen van een auto in de Jachthuisstraat in Goes vlam hadden gevat. Ter plaatse bleek dat de remmen vast waren gelopen waardoor er rookontwikkeling ontstond.

Omdat de temperatuur van de remmen zodanig hoog was opgelopen moest de brandweer de remmen koelen met een straal lage druk. Toen de situatie eenmaal onder controle was, konden de brandweermannen terugkeren naar de kazerne. Of de auto getakeld moest worden door een berger is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (22-5-2021 om 14:47)
@Kreltje; als je als bestuurder dit niet merkt dan moet je op de bank gaan zitten met een bol wol maar niet achter het stuur van een auto! Hier hoef je echt niet technisch voor te zijn!
Kreltje (20-5-2021 om 22:13)
@Jan, niet iedereen is even technisch
jan (19-5-2021 om 14:11)
dat merk je toch Als de remmen aanlopen maar toch doorrijden
Cookie-instellingen beheren