Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 214 km

Dode vrouw aangespoeld in Westkapelle

Toegevoegd: 14-02-2007, 12.11 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Op het strand bij de Zeedijk in Westkapelle is woensdagmorgen een dode vrouw aangespoeld.


De vrouw werd rond 10.00 uur gevonden nabij de toren. De politie denkt dat de vrouw niet langer dan 24 uur in het water heeft gelegen en heeft een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak.

Lijkschouw
Het stoffelijk overschot is worden overgebracht naar een mortuarium. Daar is vervolgens een lijkschouw worden gedaan. Vooralsnog is echter niet duidelijk hoe de vrouw om het leven is gekomen.

De identiteit van de vrouw is ook nog niet vastgesteld. Om achter de identiteit van de aangespoelde vrouw te komen, heeft de politie een signalement verspreid. Op de site van de politie zijn ook enkele foto's geplaatst.

Als de identiteit van de vrouw donderdag niet achterhaald wordt zal aan de hand van een gebitsanalyse worden gekeken wie de vrouw is. Ook zullen dan de vingerafdrukken van de vrouw door de politiedatabase worden gehaald.

Signalement
De vrouw heeft een blanke huidskleur, is 40 tot 50 jaar oud en is 1.65 meter lang. Ze was gekleed in een donkergroen jack met een bontkraag van het merk St. Moritz. De vrouw draagt een donkerblauwe spijkerbroek van het merk Brax (sportmodel Carola, maat 38).

Verder droeg ze een donkerblauwe, wollen trui van het merk Mer du Nord (maat L). Deze trui had leren elleboogstukken. Ook was er een vis geborduurd op de borst. De vrouw droeg een witte bh. De vrouw heeft zwart halflang haar en droeg een gladde ring met een zilveren-ovale versiering.

Tips kunt u doorbellen naar 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt ook faxen naar 0118-432109.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren