Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiehond vindt gevluchte verdachte in bollenveld

Toegevoegd: 19-05-2021, 11.45 uur
Politiehond vindt gevluchte verdachte in bollenveld
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Twee mannen zijn afgelopen vannacht aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Agenten troffen harddrugs aan en in de auto waarin het duo reed lagen inbrekerswerktuigen.


Rond 00.10 uur gaven agenten de bestuurder op de Bossestraat in Hulst een stopteken voor een verkeerscontrole. De bestuurder negeerde dit stopteken en reed met hoge snelheid verder waarop de agenten de achtervolging inzette. Via onder andere het Rechtepad, Rapenburg en de Sasdijk stopte de auto uiteindelijk op de Plaatstraat.

De 31-jarige bestuurder uit Vogelwaarde vlucht via een sloot weg. De 32-jarige bijrijder uit Vogelwaarde werd direct aangehouden. Politiehond Luuk kwam ter plaatse en wist in een bollenveld het spoor naar de op de vlucht zijnde verdachte te vinden. De man is aangehouden.

Tijdens zijn vluchtpoging heeft hij plastic tassen met vermoedelijk harddrugs achtergelaten. Deze zijn in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren