Weerbericht:
Vanochtend wolkenvelden, in de middag veel zon. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoner betrapt drie inbrekers in zijn schuur

Toegevoegd: 19-05-2021, 15.35 uur
Bewoner betrapt drie inbrekers in zijn schuur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BIGGEKERKE - Een bewoner aan het Pompstation in Biggekerke heeft afgelopen nacht drie inbrekers in een schuur overlopen. De drie verdachten zijn gearresteerd en zitten vast.


De bewoners schrokken rond 03.30 uur wakker van geluiden. Toen de bewoner buiten ging kijken trof hij drie personen aan in een schuur bij de woning. De bewoner heeft het drietal tegengehouden totdat de agenten gearriveerd waren.

De verdachten, twee mannen van 33 jaar en 47 jaar en een vrouw 34-jarige zitten vast voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthieu Jobse (20-5-2021 om 09:00)
Uitstekend gedaan! Goed samengewerkt met de politie en kordaat opgetreden, zo hoort dat! En de bewoner was ook niet benauwd terwijl hij alleen tegen 3 man stond, alle respect voor de bewoner en de politie.
Ineke Sander (19-5-2021 om 16:38)
Toppie. Hoe stoer om ze vast te houden tot de politie er is. Dit hebben vast al eerder gedaan dus misschien wat andere zaken nu opgelost.
Cookie-instellingen beheren