Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 67 km

Diverse overtredingen bij integrale controle Goes

Toegevoegd: 19-05-2021, 19.33 uur
De integrale controle op het bedrijventerrein De Poel in Goes.
De integrale controle op het bedrijventerrein De Poel in Goes.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij de integrale controle op het bedrijventerrein De Poel in Goes zijn vandaag gestolen auto-onderdelen aangetroffen. Ook werd er een mes en munitie gevonden.


Rond 09.00 uur startte de controle bij een bedrijfsverzamelgebouw gelegen tussen de Albert Plesmanweg en de Olympiastraat. Volgens de politie was de controle in samenwerking met onder andere de gemeente Goes, de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) en de Belastingdienst. De controle was gericht op het veilig en gezond maken van een bedrijfsverzamelgebouw en het opsporen van strafbare feiten.

Bij de controle werden enkele gestolen auto-onderdelen aangetroffen. Tevens werd er een mes en munitie gevonden. Ook werd een spookvoertuig afgesleept voor nader onderzoek. Door de aanwezige partners werden diverse misstanden aangetroffen die nader onderzoek behoeven.

De verdachten van de gepleegde strafbare feiten zullen op een later moment gehoord worden. De politie laat weten in de toekomst nog meer van deze controles te gaan houden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (23-5-2021 om 08:34)
Wat een onzin, de laatste keer dat ze dit deden hebben ze met veel bombarie vanalles in beslag genomen mensen opgepakt ect. Uiteindelijk bleek niks van waar te zijn auto's onderdelen terug naar eigenaar en eigenaar weer op vrij voete. Stelletje kansloze die politie hebben zelf niet door dat ze misbruikt worden.
AntiGSM (22-5-2021 om 14:45)
Aantal Politiemensen moet volgens mij minimaal verdubbeld worden met de enorm groeiende criminaliteit in Nederland. Als je ziet wat ze bij iedere controle allemaal tegenkomen dan is het zeer triest gesteld met onze veiligheid.
Ja-Ja (20-5-2021 om 06:29)
Ja ,het meppen en waterkanon is EVEN voorbij. [Gelukkig niet te erg in Zeeland] Nu gaat de politie weer doen waar ze, hoop ik, voor zijn opgeleid. Juist ,Boevenvangen.
Cookie-instellingen beheren