Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Vlissingen

Toegevoegd: 21-05-2021, 10.56 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De traumahelikopter is vrijdagochtend uitgerukt voor een medische noodsituatie in Vlissingen. De helikopter landde uiteindelijk bij Arnemuiden waar de patiënt werd overgeplaatst in de helikopter.


De noodsituatie ontstond rond 09.30 uur in de Anna Blamanlaan in Vlissingen. Verschillende eenheden van de ambulancedienst gingen ter plaatse. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen voor de melding.

De helikopter vloog echter niet door naar Vlissingen, in Arnemuiden landde de helikopter om de ambulance op te wachten. Toen de ambulancedienst eenmaal ter plaatse was, kon de patiënt overgeplaatst worden in de helikopter om naar Rotterdam gevlogen te worden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (21-5-2021 om 20:36)
Smoesjes moeder een helikopter kan overal landen
Moeder (21-5-2021 om 17:15)
Geen goede plek om te landen misschien, Carolina.... Hopelijk komt het goed met deze persoon!!
carolina (21-5-2021 om 12:22)
waarom stopt de helikopter niet in vlissingen in plek van arnemuiden
Cookie-instellingen beheren