Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Scooterrijder vlucht na ongeluk Wilhelminadorp

Toegevoegd: 21-05-2021, 11.36 uur
Na een val in de berm vluchtte de scooterrijder te voet
Na een val in de berm vluchtte de scooterrijder te voet
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

WILHELMINADORP - Een scooterrijder is donderdagavond gevlucht na een botsing met een motorrijder bij Wilhelminadorp. De politie heeft onder meer met honden gezocht naar de bestuurder van de scooter, maar trof niemand aan in de omgeving.


Het ongeluk vond rond 19.40 uur plaats bij de Westhavendijk in Wilhelminadorp. De bestuurder van de scooter verleende een 63-jarige motorrijder geen voorrang waardoor een botsing ontstond. In eerste instantie leek de scooterrijder volgens de politie te stoppen. Echter reed de bestuurder toch weg van de plaats van het ongeval.

Een bestuurder van een auto zag het ongeluk gebeuren en besloot met de auto achter de scooterrijder aan te gaan. Via de Wilhelminapolderweg reed de bestuurder van de scooter naar de Oude Veerweg. Daar raakte de vluchtende scooterrijder de controle over het voertuig kwijt en belandde bij een hekwerk in de berm. Hierop besloot de bestuurder de vlucht te voet verder te zetten.

De politie zocht, onder meer met politiehonden, in de omgeving naar de scooterrijder maar deed dat zonder succes. De scooter had geen kentekens waardoor het voertuig niet te herleiden naar een persoon was. De agenten hebben de scooter meegenomen naar het politiebureau. De politie heeft het verzoek voor een verder technisch onderzoek ingediend. Hiermee hopen de agenten alsnog de bestuurder of eigenaar van het voertuig te kunnen vinden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
doorrijder (23-5-2021 om 14:00)
Soms hoop je dat een vluchtende bestuurder van een misdrijf zich ergens om een boom wikkelt
Carolina uit polen (21-5-2021 om 20:38)
Ik heb wel goed gelezen koos en sandera
Koos P. (21-5-2021 om 18:41)
@carolina, Goed lezen. Er zat geen kenteken op de scooter.
Sandra (21-5-2021 om 18:30)
Leren lezen Carolina
carolina (21-5-2021 om 12:20)
kenteken noteren politie
Cookie-instellingen beheren