Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Één persoon gewond bij uitslaande brand Colijnsplaat

Toegevoegd: 21-05-2021, 16.57 uur - Update: 21-05-2021, 18.31 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - In een woning aan de Oost-Kerkstraat in Colijnsplaat heeft vrijdag aan het einde van de middag een uitslaande brand gewoed.


De brand werd rond 16.10 uur opgemerkt waarna al snel werd opgeschaald naar middelbrand. Er kwamen twee tankautospuiten en een ladderwagen ter plekke om de brand te bestrijden. De twee naastgelegen woningen zijn door de brandweer verkend, geventileerd en gecontroleerd op eventuele effecten van de brand.

Rond 16.50 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Volgens de veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is één persoon per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Stichting Salvage is opgeroepen om te helpen bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren