Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Man aangehouden na bedreiging Middelburg

Toegevoegd: 22-05-2021, 08.49 uur
Man aangehouden na bedreiging Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 27-jarige verdachte uit Middelburg voor bedreiging met een mes gearresteerd. Hij zou een 20-jarige vrouw hebben bedreigd.


De politie kreeg rond 01.30 uur een melding dat een 20-jarige vrouw uit Oegstgeest in de Korte Noordstraat was bedreigd met een mes. Het slachtoffer liep met een groep jongeren van het Hofplein naar de Lange Noordstraat. De verdachte zou de vrouw op haar route hebben aangesproken waarna hij dreigde met een mes en steekbewegingen maakte.

Daarop zijn de jongeren gevlucht en belden ze de politie. Wat precies de aanleiding was van de bedreiging, is niet bekend. Agenten konden naar aanleiding van getuigenverklaringen de verdachte in een woning aan de Korte Noordstraat aanhouden, het mes werd echter niet teruggevonden. De agenten vermoeden dat het mogelijk tijdens de vlucht weggegooid. De politie vraagt mensen die in de omgeving een mes vinden om het voorwerp niet aan te raken en de politie te bellen.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (7-6-2021 om 12:14)
Hoe laag kun je zinken door als volwassen man een jonge vrouw van 20 te bedreigen met een mes. Taakstraf is niet genoeg als straf. Gevangenisstraf is het enige wat in deze situatie opgelegd kan worden.
D (23-5-2021 om 10:49)
@rob En wie mogen die andere dan wel niet zijn? Er wordt gesproken over 1 dader.
rob (22-5-2021 om 09:22)
ook de andere opakken graag politie
Cookie-instellingen beheren