Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in leegstaand hotel Westkapelle

Toegevoegd: 22-05-2021, 17.43 uur
Door: Remi Mesu

WESTKAPELLE - In een leegstaand hotel bij Westkapelle heeft zaterdag korte tijd brand gewoed. Meerdere brandweerwagens waren voor de brand ter plaatse en konden de brand al snel blussen.


De brand ontstond rond 16.00 uur in het leegstaande hotel Woestduyn aan de Hogeweg in Westkapelle. Er waren al snel drie blusvoertuigen van de brandweer aanwezig aan de Hogeweg. De brand woedde in een ruimte op de eerste verdieping van het hotel.

De brandweermannen hadden de situatie al snel onder controle en konden de brand makkelijk blussen. Een half uur na de alarmering kon het sein 'brand meester' al gegeven worden. Bij de brand zijn geen mensen of dieren betrokken, er is dan ook niemand gewond geraakt. Stichting Salvage is opgeroepen om te helpen bij het afhandelen van de schade door de brand. De brandweer is na het blussen nog een uur bezig geweest om het gebouw te ventileren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (23-5-2021 om 20:59)
@len, natuurgebieden hebben we genoeg, een groot resort bijv Resort Domburg zouden we hier graag gerealiseerd zien.
Mijn mening (23-5-2021 om 20:30)
@greeta, dat is volgens u dus een vrijbrief om dingen van een ander in de fik te steken? Zet uw adres er even bij zodat ze bij u even de zaak kunnen slopen. U bent trouwens wel op de hoogte dat de jeugd het gedaan heeft, even aangifte doen misschien.
Greta van Beekhuizen (23-5-2021 om 16:19)
Daar kon je op wachten,de jeugd moet toch ergens heen tijdens de crisis
Mijn mening (23-5-2021 om 10:33)
Idd peter, mooie plek onder de duinen waar je heeeeeele hoge hotels kan zetten, zal helaas zeker onder de aandacht zijn.
Peter (22-5-2021 om 21:21)
Zijn er al plannen voor grootschalige nieuwbouw?
zeeuw (22-5-2021 om 20:07)
het is z,n mooie locatie zonde
Cookie-instellingen beheren