Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Twee arrestaties voor hennepkwekerij Borssele

Toegevoegd: 23-05-2021, 11.26 uur
De agenten troffen de hennepkwekerij aan in een woning.
De agenten troffen de hennepkwekerij aan in een woning.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

BORSSELE -  De politie heeft zaterdagmiddag twee verdachten aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een hennepkwekerij in een woning in Borssele. In de kwekerij werden ongeveer 135 planten aangetroffen.


De politie voerde een onderzoek uit in de woning aan de Weststraat naar aanleiding van een anonieme melding via Meld Misdaad Anoniem over een mogelijke hennepkwekerij in de woning. Agenten troffen in het huis een hennepkwekerij met ongeveer 135 planten aan.

Kort na de ontdekking van de kwekerij hielden de agenten twee verdachten aan die eerder bij de woning waren weggereden. De eerste arrestatie was om 15.00 uur bij de Weelhoekweg in Borssele. De agenten hielden daar een 33-jarige man uit Etten-Leur aan.

De tweede arrestatie vond om 15.15 uur plaats aan de Sloeweg in Ritthem. Daar hielden de dienders een 37-jarige man uit Oost-Souburg aan. Het tweetal zit inmiddels vast voor nader onderzoek. De planten en het materiaal van de hennepkwekerij is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren