Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Politie zoekt getuigen aanrijding kindje Kloosterzande

Toegevoegd: 23-05-2021, 14.19 uur
Politie zoekt getuigen aanrijding kindje Kloosterzande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KLOOSTERZANDE - De politie doet een oproep aan getuigen van het ongeluk in Kloosterzande waarbij zaterdag een kindje gewond raakte om zich te melden. De agenten hopen daardoor meer zekerheid te krijgen over de toedracht van het ongeluk.


Bij het ongeluk raakte en 3-jarig meisje zaterdag rond 17.30 uur gewond in de Tulpstraat. De toedracht is volgens de politie nog onbekend. Het meisje raakte de auto links voor en is in de Belgische traumahelikopter met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Over het aard van het letsel kan de politie niets zeggen. De 73-jarige bestuurster van de auto kwam ook uit Kloosterzande. Zij is door agenten verhoord als getuige. Het ongeluk kan volgens de politie om een noodlottig ongeval gaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren