Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Zeeuwen vast voor flinke mishandeling in Breda

Toegevoegd: 24-05-2021, 10.54 uur
Zeeuwen vast voor flinke mishandeling in Breda
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BREDA -  De politie heeft in de nacht van zondag op maandag mannen uit Vlissingen en Terneuzen aangehouden vanwege een flinke mishandeling bij een fastfoodrestaurant aan de Veldsteen in Breda.


Toen het slachtoffer rond 03.00 uur klaar was met werken, stond hij buiten op het terrein nog wat na te praten met collega’s. Op het parkeerterrein stonden meerdere mannen luidruchtig met elkaar te kletsen. Ook werd door hen lachgas gebruikt. Toen deze mannen de medewerkers zagen, begonnen zij in hun richting te schreeuwen. Eén van de medewerkers belde hierop de politie. Hierop kwamen de mannen verhaal halen.

"Eén van hen gaf de medewerker een vuistslag in het gezicht. Een tweede man vond het vervolgens nodig om de medewerker met een lachgasfles op zijn hoofd te slaan. De gewonde medewerker viel op de grond en bleef roerloos liggen. Hij werd later met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De mannen waren inmiddels in een auto vertrokken. De auto, met daarin de drie verdachten, werd niet veel later bij een tankstation langs de A58 in Etten-Leur aangetroffen. Zij werden direct aangehouden", zo meldt de politie.

De verdachten zijn twee 19-jarige Vlissingers en een 20-jarige man uit Terneuzen. Zij zitten nog vast voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (24-5-2021 om 14:34)
Hopelijk janken ze een x als het misgaat met lachgas gebruiken...gebruiken ze waarschijnlijk om hun onzekerheid weg te drukken....zielige jongentjes
crest (24-5-2021 om 14:10)
Waarom ben ik daar nou nooit bij he! Smerig tuig! Zelfde actie terug geven. Vuisslag allemaal in gezicht en met gasfles keihard op hoofd! En per persoon 1000 euro lammeren aan het slachtoffer. En nog maandje straf en voor de maatschappij doosjes inpakken! Harde aanpak. Dat ontbreekt in dit kut Rutte leugen kabinet. Alleen door hard optreden krijg je dit weg! Nedeland is een soft kutland aan t worden. Compleet gemoslim traumatiseerd zijn we. Keihard aanpakken moeten we. en met scherp gelijk op de benen schieten. met geweld en harde aanpak krijg je dit ondercontrole. Lachgas? Is toch verboden? Zo niet. Heel snel doen.
willem (24-5-2021 om 13:34)
opsluiten en de sleutel weggooien. aan zulk tuig is geen gebrek. slaan op het hoofd met een gasfles: poging tot doodslag. en nu maar hopen dat de rechter een ECHTE straf geeft en geen wijzende vinger van: "niet meer doen he?"
Michel (24-5-2021 om 13:13)
Dit tuig van de eerste richel vast laten zitten tot dat het slachtoffer helemaal is genezen.Met daarbovenop nog eens een extra gevangenisstraf van een half jaar en een flinke boete.
bert kaiser (24-5-2021 om 11:57)
ja ja , lach gas ? nou het lachen zullen ze nu wel vergaan, zo zie je maar wie het laatst lacht
Grote Smurf (24-5-2021 om 11:50)
En straks zeker (heel emotioneel) tegen de rechter zeggen dat het door het lachgas kwam? Dit in combinatie met vele nep-spijtbetuigingen. Je bent echt een empathieloze narcistische kneus als je tot zoiets in staat bent. Hard straffen dat tuig en een fikse schadevergoeding voor het leed wat het slachtoffer is aangedaan.
Cookie-instellingen beheren