Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Nachtelijk brandje op Mosselplaat Veerse Meer

Toegevoegd: 24-05-2021, 11.01 uur
De KNRM bracht de brandweerlieden naar het eiland.
De KNRM bracht de brandweerlieden naar het eiland.
© Foto: Brandweer Kamperland
Door: Roland de Jong

VEERE - Op de Mosselplaat tussen Veere en De Schotsman bij Kamperland heeft vannacht brand gewoed. De KNRM bracht brandweerlieden naar het eiland zodat het brandje kon worden geblust.


Het brandje bij het Veerse Meer werd rond 04.10 uur ontdekt. De brandweer ging vervolgens naar de haven bij de Havenweg om daar opgepikt te worden door de bemanning van de Veerse KNRM-reddingboot. Met behulp van het mobiele brandbestrijdingsapparaat 'Fire-express' kon even later de brand worden bestreden.

De brandende picknickbank en partytent werden vakkundig worden geblust waarna de brandweerlieden weer teruggebracht konden worden naar hun tankautospuit.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren