Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet in Grijpskerke

Toegevoegd: 24-05-2021, 15.15 uur
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - Het team van de traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag in Grijpskerke ingezet vanwege een medische noodsituatie in een woning. Ook de politie en de brandweer schoten te hulp.


Rond 13.25 uur werd een eerste ambulanceteam naar een woning aan de Loodhol in het dorp gestuurd. Vervolgens werden ook twee politie-eenheden en een tweede ambulanceteam alsmede de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde aan de rand van een veld aan de Oostkapelseweg, net buiten het dorp. De politie bracht de mensen van het traumateam vervolgens naar de woning.

De patiënt is met de ladderwagen van de Middelburgse brandweer naar beneden gehaald. Rond 14.45 uur werd de patiënt met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De helikopter vloog daar even later ook naartoe omdat de arts van het traumateam was meegereden in de ambulance. Bij het landen en opstijgen van de helikopter bij het ziekenhuis in Goes stond de brandweer stand-by.

Met name de helikopter zorgde ervoor dat in Grijpskerke tientallen nieuwsgierige buurtbewoners kwamen kijken wat er aan de hand was.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren