Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bootje omgeslagen bij Veere, personen te water

Toegevoegd: 24-05-2021, 18.17 uur
Geen van de betrokkenen had verdere hulp nodig.
Geen van de betrokkenen had verdere hulp nodig.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VEERE - Op het Veerse Meer is maandagmiddag ter hoogte van Veere een bootje omgeslagen. Er werden verschillende hulpdiensten opgeroepen maar uiteindelijk bleek de inzet niet nodig te zijn.


Het bootje sloeg rond 17.10 uur om nabij de Kaai. Hierop werd melding gemaakt van personen die in het water lagen. Hierop werden onder meer brandweerduikers met spoed ter plekke gestuurd. Uiteindelijk konden de opvarenden zelf op de kant komen bij een steiger ter hoogte van het Oranjeplein.

De politie, de brandweer en de ambulancedienst kwamen nog wel ter plekke maar verdere hulp bleek niet nodig. De hulpverleners konden dan ook al snel weer vertrekken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (24-5-2021 om 18:42)
Brandweer en brandweerduikers? Volgens mij is dit toch echt iets voor de KNRM Veere.
Cookie-instellingen beheren