Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot bij N57, bestuurder vertrokken

Toegevoegd: 24-05-2021, 18.22 uur - Update: 24-05-2021, 18.41 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Bij de Parallelweg N57 Oost naast de N57 bij Serooskerke op Walcheren is vanmiddag een personenauto in een sloot beland. De bestuurder verliet vervolgens de plaats van het ongeval.


Bij de alarmcentrale werd rond 17.45 uur melding gemaakt van een Jeep die in een sloot naast de doorgaande weg tussen Serooskerke en Vrouwenpolder lag, vlakbij molen De Jonge Johannes. Omdat werd uitgegaan van een ongeval met letsel werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar ter plekke bleek er niemand in of bij de auto te zijn.

Politieagenten wisten de vermoedelijke bestuurder in de buurt te achterhalen. Bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland kwam ter plaatse om de auto te takelen. Rond 18.45 uur zat deze klus erop.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren