Weerbericht:
Vanochtend wolkenvelden, in de middag veel zon. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractor rijdt tegen boom bij Geersdijk

Toegevoegd: 25-05-2021, 07.56 uur
Door: Roland de Jong

GEERSDIJK - Op de Stekeldijk tussen Kamperland en Geersdijk is dinsdagochtend een tractor met aanhanger tegen enkele bomen gereden. De bestuurder bleef volgens de politie ongedeerd.


De tractorbestuurder reed richting Geersdijk toen het eenzijdige ongeval rond 06.40 uur plaatsvond. Er ontstond een flinke ravage. Door de botsing kwam de tractor scheef op de weg te staan, brak een wiel af en liepen twee banden van de velg. Omstanders, de brandweer, de politie en de ambulancedienst schoten te hulp.

Na onderzoek bleek de tractorbestuurder niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. De brandweer heeft zich ontfermd over de ontstane vloeistoflekkage. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. Vanwege het ongeval is de Stekeldijk momenteel volledig gestremd tussen de kruising met de Kaaidijk en de kruising met de Provincialeweg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nico (30-5-2021 om 00:03)
Jammer van die mooie Deutz-Fahr. Dacht dat die trekkers zo sterk waren ... Boom mankeert bijna niks, stammetje groeit wel weer bij.
R (29-5-2021 om 15:13)
@Boeren-Volger trekkers die 70km per uur rijden... whahahahahhaha en toen? Aan t einde van de weg stegen ze op ofzo? Een trekker kan helemaal niet harder dan 45/50 per uur..
ger (26-5-2021 om 13:32)
zoo zonde van de bomen hopelijk gaan ze weer niet als onzinnige tekeer dat de bomen de oorzaak zijn.
Boeren-volger (25-5-2021 om 21:09)
Ja, én dan heb je maar 25/40 km per uur gereden...Haha.... Ik heb zelfs foto's gemaakt van tractoren gemaakt die 70/75 km reden op de 1ste Deltaweg, de secundaire weg van de Deltaweg.... Helaas....nooit geen controle door de Politie. Maar die is ook onderbemand...helaas door jaaaarenlange bezuinigingen vanuit Den Haag! En dat heeft ook al diverse dodelijke gevolgen gehad....Triest!
mar (25-5-2021 om 09:54)
Wow wat een schade.
Cookie-instellingen beheren