Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeluk Serooskerke had gedronken

Toegevoegd: 25-05-2021, 10.36 uur
Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen.
Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - De persoon die gisteren bij Serooskerke (W) met zijn personenauto in een sloot belandde, verkeerde onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is ingenomen. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Bij de alarmcentrale werd rond 17.45 uur melding gemaakt van een Jeep die in een sloot naast de de Parallelweg N57 Oost tussen Serooskerke en Vrouwenpolder lag, vlakbij molen De Jonge Johannes. Omdat werd uitgegaan van een ongeval met letsel werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar ter plekke bleek er niemand in of bij de auto te zijn.

Volgens de politie klommen de bestuurder en zijn bijrijder uit de auto en gingen ze vervolgens te voet weg. "Een voorbijganger wist de automobilist te overtuigen om de politie te bellen", zo meldt de politie vanochtend. Opgeroepen agenten namen bij de bestuurder een blaastest af. Die gaf aan dat de 26-jarige man uit Burgh-Haamstede teveel had gedronken. Hierop werd hij aangehouden en meegenomen naar een politiebureau voor verder onderzoek.

Op het bureau werd het rijbewijs van de man ingenomen. Ook kreeg hij een algeheel rijverbod opgelegd voor 7 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (26-5-2021 om 07:46)
Er om vragen dat het fout afloopt als je dronken ben wat een ieder weet dat je gepakt word, gelukkig dat iemand hem overtuigde niet zo maar weg kan gaan dit word toch een duur ritje voor deze man
Ja-Ja (25-5-2021 om 13:22)
Zien onze wijsneuzen[politie justitie] nou echt niet dat drank [alcohol]drugs veel harder moet worden aangepakt. Of moet er eerst iemand met bekende naam worden aangereden en erger. Met 150cm wisten ze wel direct regels in te voeren ,desnoods met de knuppel en waterkanon. Of word er teveel verdient aan alcohol? En nemen ze zelf ook wel eens een stickie?
Michelle (25-5-2021 om 11:25)
Was te verwachten anders zou hij wel bij zijn heilige koe zijn gebleven!
Cookie-instellingen beheren