Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij botsing Nieuw-Namen, hond vermist

Toegevoegd: 25-05-2021, 10.48 uur - Update: 25-05-2021, 11.28 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Bij een aanrijding in het Zeeuws-Vlaamse Nieuw-Namen zijn dinsdagochtend drie personen gewond geraakt. Hoe ernstig zij er aan toe zijn, is nog niet duidelijk. Een hond die in één van de betrokken voertuigen zat wordt vermist, zo meldt de politie.


Op de Emmaweg tussen de dorpen Paal, Graauw en Nieuw-Namen kwamen rond 09.00 uur nabij de kruising met de Zeedijk van de Alsteinpolder en de Noordstraat twee auto's met elkaar in botsing: een Nederlandse Mini Cooper en een Skoda Kodiaq met Belgisch kenteken. In de voertuigen zaten in totaal drie personen. De twee bestuurders en de passagier raakten allemaal gewond en werden alledrie voor nader onderzoek naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

Het ongeluk gebeurde vermoedelijk doordat één van de betrokken bestuurders onvoldoende rechts hield. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de auto's te takelen. Rond 10.45 uur zat die klus er op en kon de weg weer helemaal worden vrijgegeven. Momenteel wordt nog wel gezocht naar een hondje dat sinds de botsing wordt vermist.

"In één van de auto's zaten twee hondjes van het ras (Engelse) cockerspaniël. Eén hondje is door de schrik en via de Zeedijk weggevlucht. Natuurlijk hebben wij gezocht, maar door het hoge gras en door de uitgestrektheid van het gebied is het (nog) niet gelukt het hondje te vinden", zo meldt de Zeeuws-Vlaamse politie op Facebook.

Mensen die het hondje - zwart van kleur en luisterend naar de naam 'Lady' - zien worden gevraagd om te bellen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (25-5-2021 om 15:33)
gelukkig is Lady gevonden geweldig wat een top team
wim (25-5-2021 om 11:39)
hoe gaat het met de mensen en het andere hondje ik hoop dat het ene hondje gauw gevonden wordt
Cookie-instellingen beheren