Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Auto belandt in sloot naast A58 Kruiningen

Toegevoegd: 25-05-2021, 19.48 uur
Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.
Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Een personenauto is dinsdag aan het begin van de avond van de A58 bij Kruiningen geraakt en in een sloot beland. Zeker één persoon liep lichte verwondingen op.


Het ongeluk gebeurde omstreeks het 19.00 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Na de melding werden zowel de politie als de brandweer en de ambulancedienst opgeroepen omdat rekening werd gehouden met een beknelling. Voor zover nu bekend liep één persoon lichte verwondingen op.

Rijkswaterstaat zette de vluchtstrook tijdelijk af. Bergingsbedrijf Van Egeraat kwam ter plaatse om de auto, welke was voorzien van een Belgisch kenteken, uit de sloot te takelen. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. Ook is niet duidelijk of er buitenom de Belgische Volvo ook nog andere voertuigen betrokken waren bij het ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bestuurder (26-5-2021 om 23:46)
Ik als bestuurder van deze auto, kan u zeggen dat tijdens het rijden de achterkant van de auto uitbrak. Wij als gezin hebben geen verwondingen alleen de schrik zat er goed in. De hulpdiensten zeiden tegen ons dat het ook anders had kunnen aflopen wij mogen van geluk spreken En dat beseffen wij ook. En ik kan ook vermelden dat er geen derden bij betrokken waren dan alleen wij
Jaap (26-5-2021 om 12:44)
Wat is dat toch in Zeeland, sloten en weggebruikers???
Wim (26-5-2021 om 07:37)
Zo een duidelijke overzichtelijke weg en dan toch in e sloot misschien de chauffeur wat even met zijn gedachten er is gedachte geweest,
Cookie-instellingen beheren