Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet in Vlissingen

Toegevoegd: 25-05-2021, 22.14 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een traumahelikopter is dinsdagavond ingezet vanwege een medische noodsituatie in de Bloemenlaan in Vlissingen. Wat er precies aan de hand was, is niet bekend.


Rond 20.40 uur kwam een melding binnen van een medisch incident in de straat. Hierop kwamen twee ambulanceteams af. Later voegden ook een politie-eenheid, een arts van de huisartsenpost (HAP) en een officier van dienst geneeskundig bij de ambulancemedewerkers.

Kort voor 20.50 uur werd de Rotterdamse traumahelikopter ter plaatse gevraagd. Deze cirkelde bij aankomst in Vlissingen even boven een veldje aan de Bloemenlaan maar landde uiteindelijk op een grasveld aan de Hercules Segherslaan. Rond 21.40 uur vertrok het traumateam weer.

Het incident trok zowel in de Bloemenlaan als bij de landingsplaat van de helikopter veel publiek.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren