Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote doorzoeking rijtjeswoning Middelburg

Toegevoegd: 26-05-2021, 08.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een grote groep politiemensen heeft vanochtend vroeg een doorzoeking gedaan in een rijtjeswoning in de Middelburgse wijk Dauwendaele. Ook een auto werd doorzocht.


De doorzoeking vond plaats in een huis aan het Meanderhof. Ook werd een zilvergrijze Seat Ibiza doorzocht die stond geparkeerd op de Roozenburglaan. Bij de doorzoeking waren meer dan twintig politiemensen betrokken. Rondom de Roozenburglaan en de Meanderlaan stonden vijf opvallende en zeker zeven onopvallende politiewagens.

Rond 07.40 uur werd het onderzoek ter plaatse afgerond. Details over waar naar werd gezocht en of er ook arrestaties zijn verricht zijn er nog niet. De politie was vanochtend nog niet bereikbaar voor commentaar.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (26-5-2021 om 12:37)
Dauwendaele (sommige delen) zijn en blijven een aanfluiting voor Middelburg, dankzij het eeuwig voortdurende falende beleid.
Cookie-instellingen beheren