Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brommobiel gaat in vlammen op in Terneuzen

Toegevoegd: 26-05-2021, 09.28 uur
De brommobiel stond al grotendeels in brand toen de brandweer arriveerde. De brommobiel stond al grotendeels in brand toen de brandweer arriveerde.
De brommobiel stond al grotendeels in brand toen de brandweer arriveerde.
© Foto: Brandweer Terneuzen post Zuidlandstraat
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij het Mozarthof in Terneuzen is dinsdag aan het einde van de middag een brommobiel in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt.


De melding van de voertuigbrand kwam kort voor 18.00 uur binnen bij de hulpdiensten. De medewerker van de alarmcentrale stuurde hierop de tankautospuit van de Terneuzense brandweerpost Zuidlandstraat met spoed ter plaatse. Eénmaal aangekomen bij het Mozarthof kwamen er al flinke vlammen en rookwolken uit de brommobiel.

Het voertuig liep door de brand grote schade op. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren