Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster naar het ziekenhuis na botsing tegen portier

Toegevoegd: 26-05-2021, 10.29 uur
Fietsster naar het ziekenhuis na botsing tegen portier
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een 61-jarige fietsster is dinsdagmiddag in Middelburg gewond geraakt na een botsing. De vrouw werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De botsing gebeurde rond 16.40 uur op de Langevieleweg toen een 47-jarige Middelburgse automobilist uit zijn auto stapte. De Middelburger opende het portier waar een 52-jarige fietsster uit Middelburg er tegenaan reed.

Vervolgens botste de 61-jarige fietsster uit Vlissingen op haar beurt tegen de 52-jarige fietsster en sloeg over de kop. De Vlissingse vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat de ernst van haar verwondingen zijn, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (26-5-2021 om 19:51)
@Peter Quest: Oogkleppen op en recht vooruit. Gang is alles en remmen is angst ;-)
Peter Quest (26-5-2021 om 16:32)
chaos compleet. Een 47 jarige opent zijn deur en okey die zit fout maar wat er daarna gebeurt...... een 52 jarige fietser racet er tegenaan waarna een 62 jarige het nog een keertje over doet en tegen de eerste aan rijdt. Automobilist is fout okey, maar fietsers zijn wel de kakkerlakken van het verkeer. Dat die eerste tegen het portier rijdt kan ik nog begrijpen, maar daarna.......
Loes (26-5-2021 om 16:22)
Gebruik de spiegels voor je uitstapt..levens gevaarlijk zo je portier open te gooien...
Cookie-instellingen beheren