Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Drie arrestaties bij doorzoeking Middelburg

Toegevoegd: 26-05-2021, 17.13 uur
Ruim twintig agenten waren woensdag aanwezig bij de doorzoeking
Ruim twintig agenten waren woensdag aanwezig bij de doorzoeking
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Bij een doorzoeking in een rijtjeshuis in de Middelburgse wijk Dauwendaele zijn woensdagmorgen drie arrestaties verricht. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om aanhoudingen in het kader van een lopend onderzoek. Verder wil de politie nog geen mededelingen doen.


De doorzoeking vond plaats in een huis aan het Meanderhof, bij de doorzoeking werden drie personen aangehouden Ook werd een zilvergrijze Seat Ibiza doorzocht die stond geparkeerd op de Roozenburglaan. Tijdens de doorzoeking stonden rondom de Roozenburglaan en de Meanderlaan vijf opvallende en zeker zeven onopvallende politiewagens.

Rond 07.40 uur werd het onderzoek ter plaatse afgerond. Volgens een woordvoerder van de politie ging het om aanhoudingen in het kader van een lopend onderzoek. Waar het onderzoek over gaat wil de politie op dit moment niet zeggen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (28-5-2021 om 07:02)
Mark de bruin. Je weet niet eens waarvoor ze aan gehouden zijn dus wat lul je nou dat dit niet overdreven is. Ze hebben nog minder troepen gestuurd naar volkert van de graag!!! Slaat nergens op dit, niks te doen de politie.
JWT (27-5-2021 om 11:08)
Nounou stoer Melissa, misdaad mag niet lonen inderdaad maar of dan alles gelijk ``zooi`` moet zijn wat opgeruimd moet worden?! Wellicht is het niet altijd zoals mensen denken en worden bepaalde mensen ook maar beschuldigd van iets waar ze buiten staan...
Melissa (27-5-2021 om 08:07)
Misdaad loont niet / opruimen die zooi
Mark de Bruijn (26-5-2021 om 22:27)
Ik vind het niet overdreven.
lysa (26-5-2021 om 18:13)
wel een beetje overdreven dit hoor
Cookie-instellingen beheren